Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick

Fields marked with * are required.

Aναζήτηση Εξεταστικών Κέντρων

Δείτε εδώ  τα εκπαιδευτικά κέντρα στα οποία μπορείτε να δώσετε εξετάσεις

join us ...

Ακολουθείστε μας στη επίσημη σελίδα του  εκπαιδευτικού οργανισμού μας .

 

    

ΤiΕ TEST FORMAT

Επίπεδα C1 έως C2


 

Η εξέταση αποτελείται από δύο μέρη :

 • Το προφορικό μέρος / Spoken Exam (Speaking & Listening) (διάρκειας 25-30 λεπτών για δύο υποψηφίους και 35-45 για τρεις υποψηφίους) και
 • Tο γραπτό μέρος / Written Exam (Reading & Writing) (διάρκειας 75 λεπτών).

Τα δύο μέρη της εξέτασης είναι υποχρεωτικά για τον κάθε υποψήφιο και διεξάγονται την ίδια μέρα.

 

Προετοιμασία για τις εξετάσεις στα επίπεδα C1 έως C2 του TiE :

Ο υποψήφιος πρέπει να κάνει την ακόλουθη προετοιμασία, η οποία ωστόσο γίνεται εξ ολοκλήρου νωρίτερα στην τάξη με την πλήρη καθοδήγηση του διδάσκοντα :

 1.  διεξάγει μια έρευνα (investigation / mini-project) . Προετοιμάζεται στην τάξη  πρίν την εξέταση με τον διδάσκοντα.
 2. Nα διαβάσει ένα βιβλίο/ graded reader της επιλογής του/της στα Αγγλικά.Προετοιμάζεται στην τάξη  πρίν την εξέταση με τον διδάσκοντα.
 3. Nα παρακολουθήσει ένα νέο που προβάλλεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (άρθρο) από τουλάχιστον δύο διαφορετικές πηγές. Προετοιμάζεται στην τάξη  πρίν την εξέταση με τον διδάσκοντα.

Ο υποψήφιος υποχρεούται να δημιουργήσει ένα logbook ( To οποίο παραλαμβάνει από το κέντρο μας), το οποίο πρέπει να έχει μαζί του την ημέρα των εξετάσεων. To logbook, είναι ένας φάκελος/ντοσιέ το οποίο περιέχει την προετοιμασία των υποψηφίων (investigation, news story και το βιβλίο σε hard copy) για τις εξετάσεις TIE. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει το logbook  μαζί του στην προφορική εξέταση και εφόσον το επιθυμεί και στη γραπτή. Το logbook δεν βαθμολογείται ως προς την ορθότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που εμπεριέχει. Ο υποψήφιος που δεν έχει μαζί του το logbook (investigation, book, news story) την ημέρα της εξέτασης αποκλείεται από την εξέταση.

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσει και να συζητήσει και τα τρία προετοιμασμένα tasks καθώς δεν επιλέγει ο ίδιος ποιο task (book ή news story) θα παρουσιάσει στο προφορικό μέρος της εξέτασης. Ο εξεταστής ενημερώνει τον υποψήφιο κατά τη διάρκεια της εξέτασης ποιο από τα δύο tasks πρόκειται να παρουσιάσει.

 

Είναι σημαντικό η επιλογή των προετοιμασμένων υλικών (preset tasks) να γίνεται από τον ίδιο τον υποψήφιο καθώς η ενσωμάτωση  προσωπικών του ενδιαφερόντων κατά την εκπαιδευτική διαδικασία προάγει την καλύτερη δυνατή απόδοση του την ημέρα των εξετάσεων.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Ο υποψήφιος που παρουσιάζει και εξετάζεται στο βιβλίο στο προφορικό μέρος (Speaking & Listening part) της εξέτασης, εξετάζεται στο news story στο γραπτό μέρος (Reading & Writing part) της εξέτασης και αντιστρόφως.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ : Οι υποψήφιοι με δυσλεξία, κινητικά προβλήματα, κ.ά. έχουν την δυνατότητα να γράψουν με τη βοήθεια γραφέα στο γραπτό κομμάτι της εξέτασης εφόσον προσκομίσουν τα αποδεικτικά έγγραφα στη Gnosis Assessment.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΙΕ : Oι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις της εξέτασης* λαμβάνουν το πιστοποιητικό ΤΙΕ σε επίπεδο ανάλογο της επίδοσης τους την ημέρα των εξετάσεων. Δεν υπάρχει βαθμός αποτυχίας/fail grade, καθώς το ΤΙΕ είναι Achievement Test και αξιολογεί “τι μπορεί να κάνει ο υποψήφιος και όχι τι αναμένεται να κάνει”. Αυτό σημαίνει ότι αν κάτι συμβεί και ο υποψήφιος δεν πετύχει το επίπεδο που στοχεύει δεν αποτυγχάνει, αλλά παίρνει ένα πιστοποιητικό ανάλογο με τις επιδόσεις του την ημέρα των εξετάσεων. Για να αποτύχει στα επίπεδα Β2-C2 πρέπει να πετύχει επίδοση χαμηλότερη του Β1 ενώ στα επίπεδα Α1-Β1 πρέπει η επίδοση του να είναι χαμηλότερη του Α1.

 

*O υποψήφιος πρέπει να παράγει κείμενα ανάλογα με το επίπεδο του (C1, C2: πάνω από 190 λέξεις σε κάθε κείμενο). Κείμενα μικρότερα των 100 λέξεων λαμβάνουν DNF, το οποίο δηλώνει πως ο υποψήφιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις της εξέτασης.

 

 


  Περιγραφή Προγράμματος Σπουδών


 

Μαθήματα στο κέντρο μας  με δια ζώσης διδασκαλία εξειδικευμένου έμπειρου διδακτικού προσωπικού με συνεχή καθοδήγηση, για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης στην Αγγλική γλώσσα ( C1 έως Proficiency C2 ).

 

Σκοπός Προγράμματος Σπουδών :

Άμεσα και Γρήγορα σε διάστημα τριών μηνών πιστοποίηση σε επίπεδο  C2(Proficiency).

 

Εξετάσεις :

Διενέργεια εξετάσεων, κάθε μήνα.

 

To πτυχίο απευθύνεται :

 • Καθηγητές , Δάσκαλους.
 • Δημόσιους Υπαλλήλους όλων των κρατικών και δημοτικών υπηρεσιών.
 • Στρατιωτικούς , Αστυνομικούς και σε όλο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.
 • Φοιτητές.
 • Ενήλικες που το χρειάζονται για την δουλεία τους.
 • Μαθητές .
 • Μαθητές που απέτυχαν την πρώτη φορά και θέλουν άμεσα αποτελέσματα στο χαμηλότερο κόστος.

Το πτυχίο είναι κατάλληλο για άμεση χρήση :

 • Για προκηρύξεις ΑΣΕΠ , Αξιολόγηση Δημοσίων Υπαλλήλων, Μετατάξεις κ.α. .
 • Για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές.
 • Για θέσεις εργασίας τόσο στον Ιδιωτικό όσο και το Δημόσιο Τομέα όπου απαιτείται η απόδειξη της επάρκειας ξένων γλωσσών.

Διαδικασία Εγγραφής - Δικαιολογητικά :

 • Συμπλήρωση αίτησης εγγραφής είτε αυτοπροσώπος στο κέντρο μας είτε ηλεκτρονικά.
 • Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Πρόγραμμα Μαθημάτων :

 • Ατομικό πρόγραμμα διδασκαλίας είτε σε πρωινή είτε σε απογευματινή ζώνη με δυνατότητα παγώματος του προγράμματος για, εξεταστική, γιορτές, διακοπές και άλλες επίσημες αργίες.
 • Διάρκεια Προγράμματος  έως 3 Μήνες, σύνολο ωρών διδασκαλίας τουλάχιστον 65 ώρες. Και επιπρόσθετες ώρες αν υπάρξει ανάγκη σε προνομιακό κόστος
 • Εκπαίδευση με την υποστήριξη έμπειρων και ειδικευμένων καθηγητών για το ΤiE
 • Έναρξη νέων τμημάτων κάθε εβδομάδα.

 

Τι προσφέρει το TiE ;

 • Εγγύηση Αποτελέσματος .
 • Ευελιξία στο ωράριο. Ελεύθερη επιλογή ωραρίου και ημερών παρακολούθησης μαθημάτων.
 • Κόστος Εξετάσεων και Δωρεάν δεύτερη επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας σε ένα από τα δύο μέρη χωρίς άλλη οικονομική επιβάρυνση. Σε περίπτωση πλήρους αποτυχίας χρεώνεσται μόνο τα 180 ευρώ δηλαδή τα έξοδα φακέλου και επανεξέτασης.
 • Δωρεάν υλικό σε έντυπη μορφή για την πιστοποίηση όπως Past Papers ή ότι άλλο θεωρηθεί χρήσιμο για την άψογη προετοιμασία.
 • Τα πάντα προετοιμάζονται από πρίν με τον διδάσκοντα.
 • Απόκτηση ενός πιστοποιητικού με κύρος, χωρίς ημερομηνία λήξης, καθώς  δεν χρειάζεται ανανέωση.

 

Κόστος Πιστοποίησης

ο κόστος για την απόκτηση της πιστοποίησης επιπέδου Proficiency C1 - C2 μπορεί να εξοφληθεί εντός δύο δόσεων το 50% με την κατάθεση της αίτησης και το υπόλοιπο10 ημέρες πριν την προφορική εξέταση.

 

Το κόστος για τα μαθήματα είναι 410,00 και το κόστος για τα εξέταστρα 160,00

+

ΔΩΡΟ τα μαθήματα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ*

 

*Με κάθε εγγραφή για απόκτηση Πτυχίου LRN online σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα μαθήματα πληροφορικής για την απόκτηση Πιστοποίησης Πληροφορικής αναγνωρισμένης από τον Α.Σ.Ε.Π. της Unicert. Εσεις το μόνο που χρεώνεστε είναι 140,00 τα έξοδα για τα εξέταστρα που αφορούν 3 ενότητες. Εαν κάποιος επιθυμεί να πάρει την πιστοποίηση σε όλες τις ενότητες έχει προνομιακή τιμή. Ο Α.Σ.Ε.Π. απαιτεί τρείς ενότητες μόνο στα προσόντα του επιλεγόμενου προσωπικού.

 

 

Ημερομηνίες Επόμενων Εξετάσεων

Αιτήσεις έως

Εξετάσεις

Πόλη

22 Μαρτίου

09 Απριλίου  

Θεσσαλονίκη

10 Απριλίου

30 Απριλίου

Θεσσαλονίκη

25 Απριλίου

14 Μαίου

Θεσσαλονίκη

09 Μαίου  

28 Μαίου

Θεσσαλονίκη

06 Ιουνίου

25 Ιουνίου

Θεσσαλονίκη

 

Υποβολή Αιτήσεων μέσω τηλεφώνου : 23821 00 304  και 23820 81 480 ή Συμπληρώντας παρακάτω την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

 

 


Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Fields marked with * are required.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?